11 Eylül 2009 Cuma

üzgünüz aradığınız kişi artık ölü

şuan şu dakika ölsen kaç kişinin umrunda olur? yada onu bırak haberleri olurmu? ailen öğrenir. çalıştığın şirket arar belki niye işe gelmedin diye sonra öğrenirler.ordan gelse bikaç kişi cenazeye, sonra 3-5 arkadaşın öğrense şans eseri. okadar. umarım senin okadar değildir. severdik ya derler arkasından,iyi çocuktu. kendi halindeydi. falan filan.
harbi öyle bişe olunca arayıp haber etmek gerekirmi acaba. mrb malum kişi öldü,bekleriz diyede çağrılmazki kimse.
hayır diyelim malum şahsın çaldı telefonu, kim bakar misal? ne der? msj geldi diyelim ne cevap yazar msjı gören kişi.
üzgünüz aradığınız kişi artık ölü diye otomatik msj iyi olurdu aslında.
yada msn ine biri msj atsa. sonsuza kadar öyle cevaplanmayımı bekliycek o? senin öldüğünden habersiz biri nbr ya görüşemiyoz öldünmü kaldın mı dese mesela. hem öldüm hem kaldımı kim diycek geri? resimlerin hep kalırmı feysbuk hesabında. yada açtığın bi bloğunda.o karmaşada yada üzüntüde kimin aklına gelirki bunlar.
öldükden sonra bunlar seni ilgilendirmez tabi. hiç bişey ilgilendirmez. sen diye bişe kalmadığı için belkide.
genede düşünüyo insan tabi.

1 yorum:

  1. benim umrumda olur sevgili concik beyefendi, geberdiğinizden haberim olmasa da, sizden bir daha hiç haber alamadığımda kötü bişey olduğunu tahmin eder ve artık bizlerle olmadığınızı anladığım için üzülürüm. ki ölmek de böyle bişeydir zaten. hem ölmeyiniz efendim, olsun diye umduklarınız olmasa da ölmyiniz. bekleyiniz. çıkmamış candan umut kesilmez.
    p.s: benim ani ölümler için kuzenimle bir anlaşmam var. bir kitabımın içinde sahip olduğum herşeyin şifreleri mevcut. cep telefonumun tuş kilidinden tut, msn, facebook blog ve hatta banka kartımın şifresine kadar. bana bişey olduğunda bankadaki birikmiş herşeyi çekebilmesi karşılığında kuzen tüm adreslerdeki insanlara öldüğümü haber verecek. bence işleyecek bi plan:) tek gereken aileden bir kişi ;) gözü açık gitmemek lazım...

    YanıtlaSil